Netwerk

Associés

Jan Willem Taams, Bruggenbouwer voor risico’s tussen bedrijfsvoering en financiën. Meer informatie profiel

Jan Westerbeek, Business- en strategie consultant en supervision. Naar LinkedIn profiel

Business Partners

logo_feeddex

Feeddex is gespecialiseerd in continue feedback en klanttevredenheidsmetingen. De feedback wordt na klantcontacten per e-mail of smartphone verzameld en realtime verwerkt in online dashboards die inzicht geven in scores en verbeterpunten.

Logo-Colosseus-Vixion---Zonder-slogan

 

Colosseus Vixion levert met Sequence een webbased applicatie waarmee alle stappen binnen complexe processen, zoals conversies en dataschoning, worden vastgelegd en waar nodig geautomatiseerd. Dit zorgt ervoor dat processen worden gestroomlijnd. Sequence ondersteunt de gehele workflow van schoning, klantcommunicatie tot audit trail. Hierdoor vinden er structurele efficiencyverbeteringen plaats en blijft het traject transparant.

Interessante links

KKV_keurmerk

Een verzekeraar kan zich certificeren voor het Keurmerk als een aantal communicatieve, administratieve en procesmatige maatregelen is doorgevoerd en dit afdoende is aangetoond. Met dit certificaat laat de verzekeraar zien dat een groot aantal beheersmaatregelen is doorgevoerd; met als doel de kwaliteit van de dienstverlening te borgen en die dienstverlening transparant te maken voor de consument. Lees meer