Wie zijn wij

WNK ondersteunt organisaties met management, advies en projecten bij innovatie, digitalisering en duurzaamheid. Directeur Aris Neven is een doorzetter met een rotsvast vertrouwen dat innovatie voor vooruitgang zorgt. Een scherpzinnig zakelijk inzicht, uitstekende managementvaardigheden, uitgebreide ervaring van werkvloer tot bestuur, een hoge persoonlijke integriteit met gevoel van urgentie, een can-do-mentaliteit met een vleug humor staan hiervoor garant.

We brengen de vernieuwing op gang, zorgen voor verbinding en geven hiermee betekenis aan organisaties en mensen. Snel, efficiënt en met duurzame resultaten.

Ambitie

WNK zet zich in voor een betrouwbare en duurzame dienstverlening. Deskundigen met een frisse blik en sprankelende ideeën die bestaande denkbeelden en structuren doorbreken.

Het is onze ambitie bedrijven te helpen zich continue te verbeteren en te vernieuwen tot ‘best in class’. Met een unieke combinatie van kennis en ervaring, verbinden van mensen, klanten en stakeholders, een kort cyclische aanpak en het borgen van de vernieuwing.

Onze passie is mensen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen.